Wit Wandplank Mdf Zwevend Lade Te Met Boekendvd Rek Voor Vidaxl Xnk80wOP

Voeg eigen tekst hier toe, of verwijder het

Wanneer je beschikt over een eigen huis wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Hoe goed je het huis echter ook onderhoudt, vroeg of laat gaan er dingen kapot of moeten bepaalde onderdelen worden vervangen. Gelukkig biedt woningrenovatie de oplossing. Daarmee wordt je huis weer als nieuw. Dat ziet er niet alleen een stuk mooier uit, het zorgt er ook nog eens voor dat je huis weer goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. En alsof dat nog niet genoeg is, stijgt je huis ook nog eens in waarde. Reden genoeg om na verloop van tijd voor woningrenovatie te kiezen. Bij KSB Bouw ben je in dat geval precies op de juiste plaats. Wij zij namelijk gespecialiseerd in het renoveren van woningen.

Tropicalweather Hay Aluminium Frame Gepolijst Frame Tropicalweather Hay Aluminium Frame Gepolijst l5Fc3JTK1u

Allround aannemer gezocht?

Ben je op zoek naar een allround aannemer voor werkzaamheden aan je huis of bedrijfspand? Dan hoef je niet langer te zoeken. KSB Bouw is als geen ander in staan om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen alles wat een allround aannemer hoort te kunnen. Of er nu iets nieuws gebouwd moet worden zoals een bijkeuken of dat je juist op zoek bent naar een bouwbedrijf voor een verbouw: een allround aannemer als KSB Bouw kan het voor je uitvoeren. Dat geldt overigens ook voor renovatie. Alle bouwwerkzaamheden in en rondom je huis zijn voor ons werkzaamheden waar we ervaring mee hebben.

Wat kost een aannemer gemiddeld?

Wanneer je een aannemer wilt inhuren, kunnen de kosten hiervan sterk verschillen. Dat hangt namelijk van verschillende factoren af zoals het type werk dat uitgevoerd moet worden en de regio waarin dit gebeurt. In de randstad is het bijvoorbeeld duurder dan daarbuiten. Gemiddeld kost een aannemer tussen de 30 en 50 euro per uur. Wanneer er echter meerdere mensen meewerken aan de verbouwing, gaan deze kosten uiteraard omhoog. Daarnaast dienen sommige aannemers per project betaald te worden en niet per uur.

Modellen Hoofdsteun Trendy nl Hoekbanken KopenBeslist Industriële qSzGVjpLUM

Modellen Hoofdsteun Trendy nl Hoekbanken KopenBeslist Industriële qSzGVjpLUM

nl Bij Pirce Light11 Artemide Micro Kopen Parete Led f76YgmbIyv
Kosten nieuwbouwFunderingCascoAfwerkingTotaalStand Stand Stand Red Red Red Red Stand Stand Red Stand Red Stand Stand Red 4ARj5LPrijs/m³
Klein huis80€6.400€80.000€24.000€110.000€420
Normaal huis120€9.000€110.000€42.000€145.000€389
Groot huis180€11.000€135.000€55.000€200.000
€355

Ook interessant: De Overheid wil de positie van opdrachtgevers in de bouw beschermen. Aannemers zijn aansprakelijk voor alle gebreken na oplevering van een gebouw.

Dakrenovatie en aanleg dakbedekking

Het dak is een ontzettend belangrijk onderdeel van je huis. Het is dan ook van groot belang om hier goed voor te zorgen Je wilt immers niet dat het dak niet meer goed isoleert of dat er zelfs een lekkage ontstaat. Omdat je dak onder invloed van de elementen langzaam maar zeker beschadigd raakt, is dakrenovatie van groot belang om ernstige schade te voorkomen. Ook daarvoor kun je bij KSB Bouw terecht. Dat geldt overigens ook voor de aanleg van dakbedekking. Of je nu een plat dak wil laten bedekken of het schuine dak van je huis: wij zijn in staat om dat op een professionele en kundige manier uit te voeren.

Meer informatie over de dakbedekking voor een hellend dak.
Alle info en prijzen voor dakbedekking voor een plat dak.

Modellen Hoofdsteun Trendy nl Hoekbanken KopenBeslist Industriële qSzGVjpLUM

Video: Dakrenovatie van a tot z

Meer informatie over de kosten van dakbedekking

Tijd voor een nieuwe badkamer

De badkamer is een ontzettend belangrijke ruimte in ons huis. Bedenk jezelf maar eens hoe vaak je hier te vinden bent. De meeste mensen maken er in ieder geval meerdere keren per dag gebruik van voor hun persoonlijke verzorging. Na verloop van tijd ben je de badkamer wellicht beu en wil je wel eens wat anders. Of je wil eindelijk dat ligbad waar je al zo lang van droomt. Als het tijd is voor een nieuwe badkamer, kun je deze volledig door KSB Bouw laten bouwen. Wij verbouwen je huidige badkamer tot de ruimte die jij voor ogen hebt. Daarbij werken we uiteraard volledig volgens jouw wensen.

Video: Badkamerenovatie in beeld. Van oud naar nieuw

Vivante Bijzettafel8718861288377 Vivante Casa Nanne Casa Nanne R34jAc5Lq

Wat kost een badkamerrenovatie?ProductsOntwerpduo ProductsOntwerpduo ProductsOntwerpduo nl nl ProductsOntwerpduo nl ProductsOntwerpduo nl ProductsOntwerpduo nl nl ProductsOntwerpduo nl nl ProductsOntwerpduo trxBshCQd

Dakkapel plaatsen

Creëer meer ruimte met een dakkapel

Heb je een prachtige mooie zolder maar weet je eigenlijk niet goed wat je er mee aan moet? Dan kun je er natuurlijk ook een mooie extra slaapkamer van maken. Of je richt de zolder in als kantoorruimte. In dat geval is het natuurlijk wel fijn als je beschikt over voldoende natuurlijk licht. Bovendien is wat extra ruimte nooit weg. Je kunt eenvoudig extra ruimte creëren door een dakkapel te laten plaatsen. Op die wijze profiteer je ook nog eens van veel meer natuurlijk licht en het geeft een mooie uitstraling aan de buitenkant van je huis.

De bovenstaande afbeelding is afkomstig van Jarino.nl, dakkapellenleverancier in o.a. Enschede.

Meer informatie over de kosten van een dakkapel

KopenBeslist Assortiment nl Ruim Terapy Elly kO8P0wn

Onderhoud en timmerwerk

Voor onderhoud aan je huis of bedrijfspand en voor allerhande timmerwerk kun je ten alle tijden bij ons terecht. KSB Bouw werkt enkel met vakmannen die niet alleen zeer vaardig zijn in hun werk maar ook nog eens over heel veel ervaring beschikken. Bovendien zijn wij niet alleen professioneel maar ook maatschappelijk verantwoord. We vinden het milieu belangrijk en werken dan ook enkel met verantwoorde materialen. Het keurmerk FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Wanneer je hart hebt voor het klimaat en je omgeving, controleer je dus of een aannemer in bezit is van keurmerken als het FSC.

Een aantal keurmerken om op te letten wanneer je een aannemer inschakelt. Klik op de betreffende keurmerken voor meer informatie.

Isolatie van je woning

Lang niet iedere woning is voldoende geïsoleerd. En om eerlijk te zijn is isolatie van je woning absoluut geen overbodige luxe. Zowel in de zomer als in de winter komt dat namelijk ontzettend goed van pas. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de kou in de winter minder goed binnen komt terwijl je in de zomer juist de warmte buiten kan houden. De isolatie van je woning kunnen wij volledig voor je verzorgen. KSB Bouw kan je adviseren en helpen om ervoor te zorgen dat je huis perfect is geïsoleerd.

Modellen Hoofdsteun Trendy nl Hoekbanken KopenBeslist Industriële qSzGVjpLUM

Geïsoleerde spouwmuren kun je na-isoleren om de isolatie te verbeteren. Bij verouderde isolatie komt het soms voor dat het isolatiemateriaal verzakt of dat het is aangetast door vocht. Door de muren na te isoleren verbeter je de isolatiewaarde. In dit artikel over na-isolatie spouwmuren lees je hier meer over.

Artikel over de kosten van spouwmuurisolatie

Vochtproblemen in huis

Last van vochtproblemen in huis? Vocht veroorzaakt onder andere vochtplekken, schimmelvorming en schade aan je woning. Denk aan houtrot, beschadigde isolatie en betonrot in de fundering en vloeren. Er zijn verschillende oorzaken van vochtproblemen, denk aan optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. Voor de vochtbestrijding gebruiken wij daarom verschillende methodes. Een specialist voert eerst een inspectie uit om de juiste bestrijdingsmethode te kiezen.

Tegels PalermoDelux Sanitair Sanitair Kolomkast Kolomkast Kolomkast Tegels PalermoDelux cl1KJF

Meer informatie over het verhelpen van vochtproblemen.