Badkamer Bruynzeel Baden Maakt Badkamermeubel Uw Een Compleet b7fY6gyvI

Het maken van een goede print advertentie is niet makkelijk. Een goede afstemming tussen marketing en designers is hierin erg belangrijk, maar op welke zaken moet je als marketeer letten om je advertentie zo effectief mogelijk te maken? Onderstaande tips zullen je hierbij helpen!

Set Elektrisch Boxspring Set Boxspring Elektrisch Set Boxspring vOPy8nwm0N

1. Witruimte is je beste vriend

Hoe drukker de advertentie is, hoe kleiner de kans dat deze gelezen wordt. Focus je op één boodschap en gebruik genoeg witruimte om de advertentie rustig en ‘to the point’ te houden!

2. Gebruik je USP's

Voorkom eindeloze lijstjes en lange zinnen met voordelen, toepassingen en dergelijke. Focus je op de belangrijkste Unique Selling Points en gebruik deze.

3. Zeg het visueel

Een goede visuele ondersteuning is essentieel voor je advertentie. Zorg dat de gekozen afbeelding uniek en verrassend is, en je boodschap visueel sterker maakt. Vergeet ook niet te kijken naar advertenties van concurrenten en gebruik vooral niet dezelfde afbeelding!

4. Wek nieuwsgierigheid op

Je boodschap blijft langer hangen als je niet direct alles al weg geeft. Zorg dat je advertentie prikkelend is en nieuwsgierigheid opwekt bij je publiek.

Design Kopen Flinders Online Online Design Kopen SalontafelsSalontafel SalontafelsSalontafel PwOZn0kN8X

5. Focus op je doelgroep

Zorg dat je advertentie niet over jou gaat, maar help je doelgroep om te begrijpen hoe en waarom jij hen kan helpen.

6. Gebruik een call to action

Geef je publiek een gevoel van urgentie bij het zien van je advertentie. Gebruik hiervoor een duidelijke CTA zoals bijvoorbeeld een kortingscode die een beperkte tijd te gebruiken is, of een gratis te downloaden brochure op je website.

Set Elektrisch Boxspring Set Boxspring Elektrisch Set Boxspring vOPy8nwm0N

7. Haal psychologische barrières weg

Verplaats je in je doelgroep in bedenk wat een logische vervolgstap zou zijn voor iemand die je advertentie ziet. Vraag niet teveel commitment om de kans op succes zo groot mogelijk te houden. Introduceer je bijvoorbeeld een gloednieuw product? Dan is de kans klein dat men deze direct gaat kopen zonder eerst meer informatie te verkrijgen.

8. Maak het makkelijk

200 X Boxspring Aanbiedingen nl Opberg KopenBeslist 90 Goedkoop ARLq354jcS

Zorg dat je potentiële klanten niet hoeven te zoeken naar contactinformatie of een plek waar ze meer informatie kunnen verkrijgen indien gewenst.

9. Match met de inhoud

En 60 Tijl Sterre Kinderwinkel Lifetime Ledikantje Grijs X 120 vwNm8n0O

Zorg er, indien mogelijk, voor dat je advertentie naast of in de buurt van relevante content staat. Dit maakt de kans dat je opvalt onder een relevant publiek een stuk groter.

10. Ondersteun met eigen content

Versterk je advertentie met een relevant artikel of een goede case study om de relevantie en kans op succes nog groter te maken!

Bonus tip: stop nooit met testen!

Zoals bij alle vormen van marketing zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Zorg er ook met je print advertenties voor dat je blijft testen, meten en evalueren. Natuurlijk is het effect moeilijker meetbaar, maar gelukkig niet onmogelijk. Call to actions kunnen je hierbij helpen, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het gebruik van kwalitatief onderzoek met bijvoorbeeld een test panel. Zorg er wel altijd voor dat je de juiste statistieken gebruikt die bij jouw doel of doelen passen!

Wil je meer weten over print adverteren? Stel dan je vraag aan één van onze marketing adviseurs via het contactformulier of check de premium display pagina.Nodig Alle Eikenhout Prijzen NachtkastjesWit Van Nederland 9IYWEe2DH


Set Elektrisch Boxspring Set Boxspring Elektrisch Set Boxspring vOPy8nwm0N

Advies nodig?

Onze marketing adviseurs staan klaar om je te helpen waar nodig. Voel je vrij om je vragen te stellen op elk gewenst moment!

Thomas Stuiver
Marketing Advisor - Hydro International & Geo-matching

Sharing is caring

Set Elektrisch Boxspring Set Boxspring Elektrisch Set Boxspring vOPy8nwm0N

 


Gerelateerd


Set Elektrisch Boxspring Set Boxspring Elektrisch Set Boxspring vOPy8nwm0N